dilluns, 26 de febrer del 2018

ENS ENSENYEN A FER EL LOGO


El dimecres 29 de novembre en Pol Robles ens va venir a veure per ensenyar-nos a fer el logotip per les cooperatives que hem creat tots els 5è.

En Pol Robles és un dissenyador de l’empresa l’Arkham Studio i ens va explicar moltes coses: ens va dir que abans de fer un logotip hem de pensar i estar tots d'acord i que el nostre logotip ha de tenir un sentit amb el treball que fem de la cooperativa. Els logotips han de tenir paraules i dibuixos. També ens va parlar dels tipus de lletres i ens va dir que n’hi ha 3 tipus: serifes, actual i parsec. A més a més també és molt important per fer un logotip triar bé els colors perquè poden transmetre si son perillosos, tranquils... En definitiva, un logo és important que et pugui identificar.

A la classe cadascú va fer una proposta i van guanyar els d’en Nil i en Badr. I el que ara ens representa és un mix dels dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROTOTIPS

Durant les vacances de Nadal havíem de fer, cadascú de nosaltres, uns objectes que serien els prototips de possibles coses que podrem vendr...